Ons Profiel

Bij IJzereef Assurantiën draait alles om het persoonlijk contact. Vanuit dat persoonlijk contact ontstaat een inzicht in de wensen en de behoeften van u ten aanzien van de benodigde verzekeringen, financieringen en/of hypotheken. Gedurende een mensenleven veranderen die behoeften regelmatig. Jonge mensen die gaan trouwen of samenwonen hebben een heel andere behoefte dan gezinnen met jonge kinderen of ouderen die al bijna aan hun pensioen toe zijn.

Wij willen u graag op een persoonlijke manier van advies voorzien.

Onafhankelijk intermediair.

IJzereef Assurantiën is een ongebonden tussenpersoon. Dat wil zeggen dat wij volkomen vrij zijn in onze keuze van verzekeringsmaatschappijen waarmee wij willen samenwerken. Daarnaast kunnen wij zelf kiezen welke producten wij van die maatschappijen wensen te adviseren, te verkopen of in te bemiddelen. Natuurlijk heeft ons kantoor alleen maar samenwerkingsovereenkomsten gesloten met betrouwbare verzekeringsmaatschappijen. Per slot van rekening moet de klant zeker weten dat hij volkomen kan vertrouwen op de adviezen van ons kantoor. IJzereef Assurantiën werkt met zowel kleine gespecialiseerde-, middelgrote- en grote verzekeraars.

Naast samenwerkingsovereenkomsten met verzekeringsmaatschappijen zijn er overeenkomsten met diverse banken en financieringsinstellingen.

Kwaliteit in dienstverlening.

De kwaliteit van de dienstverlening staat hoog in het vaandel. Daarbij is de klant altijd koning. U kunt altijd rekenen op een helder en duidelijk advies zonder valkuilen.